Steam winter sale dag 1

Het is een traditie geworden, de steam sales. De tijd dat veel PC gamers hun centjes op tafel leggen en alles bij elkaar gooien om net die ene mooie game te kunnen kopen. Elke dag brengen wij jou de laatste deals van Steam zodat jij zelf niks hoeft te missen!

Elke dag wordt om 19.00 uur de Steam store ververst met nieuwe deals. Wij kunnen de mooiste deals voor jouw alvast hier neerzetten. Vandaag zijn er verschillende aanbiedingen in de store te vinden. Zo is Game of Thrones van Telltale met 66 procent afgeprijsd wat het totaal brengt op 9,51 euro. Ook is er voor de mensen die genieten van de games van Hideo Kojima een leuke game afgeprijsd. Je kunt namelijk nu met 33 procent korting Metal Gear Sold V: The Phantom Pain halen. Als laatste game die wij eruit willen lichten noemen wij the Witcher. Deze game serie heeft veel korting gehad en het laatste deel is met 50 procent naar beneden gegaan wat het totaal brengt op 29,99 euro.

WinterSale_Day1

Al deze games brengen natuurlijk weer vele uren aan speelplezier met zich mee en hebben ook veel prijzen in de wacht moge slepen. Wanneer jij dus de voorkeur geeft aan een spelletje tijdens de eindperiode van het jaar is dit je kans. Voor de volledige selectie aan aanbiedingen kun je natuurlijk jouw Steam programma openen op de computer en kijken of er nog meer voor jouw bijstaat waar jij je geld aan kunt uitgeven. Wat zeker is dat als dit vandaag niet het geval is, dat dit zeker voor het einde van de sale nog wel is gaat gebeuren.

Zit er voor jouw een leuke aanbieding bij of wacht jij liever nog even op de rest van de aanbiedingen? Of denk jij dat er nog een aanbieding is die te mooi is om te laten lopen? Laat het ons weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek