Steam winter sale dag 2

Het is een traditie geworden, de steam sales. De tijd dat veel PC gamers hun centjes op tafel leggen en alles bij elkaar gooien om net die ene mooie game te kunnen kopen. Elke dag brengen wij jou de laatste deals van Steam zodat jij zelf niks hoeft te missen!

Elke dag om 19.00 uur wordt de digitale winkel van Steam ververst met nieuwe deals. Wij kunnen voor jullie al die mooie deals op een rijtje zetten zodat jij eigenlijk alleen nog maar hoeft te bepalen waar jouw geld naartoe gaat. Ook vandaag zijn er weer verschillende aanbiedingen te vinden. Je zou het soms haast vergeten maar Valve heeft in het verleden een aantal hele mooie games gemaakt. Portal 2 is daar een voorbeeld van en die is vandaag in de aanbieding met maar liefst 80 procent korting. Voor deze game bedoel je nu dus nog maar 3,99 euro, wat minder is als de gemiddelde afhaalmaaltijd. Ook voor de liefhebbers van fighting games is er een mooie deal. Mortal Combat X is namelijk in de aanbieding en wordt met maar liefst 60 procent naar beneden gebracht. Hiervoor betaal je nu nog maar 20 euro.

Steam

Een favoriete serie van mij de afgelope jaren is toch wel South Park. Ik was dan ook erg blij om te horen tijdens de Microsoft E3 dat er een game kwam gebasseerd op South Park. Deze game is nu al een tijdje uit en er is zelfs een vervolg al aangekondigd. Maar de game die al uit is kan wel voor jouw zijn met een flinke korting. Je betaald 7,49 euro voor deze game nu en met de sfeer en humor van de game zit het geweldig goed, zeker een aanrader!

Zit er voor jouw een leuke aanbieding bij deze tweede dag? Laat het ons weten in de comments waar jij je geld aan uitgeeft!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek