Steins;Gate Visual Novel te downloaden op Steam

Steins;Gate Visual Novel

5Pb Games en MAGES.Inc. hebben eindelijk hun Visual Novel van Steins;Gate op steam gezet. Het grafische verhaal kwam op 9 september uit op Steam. Lees hier beneden wat je ervan kunt verwachten.

Steins;Gate is één van de meest geliefde Anime shows. Dit zie je overal terug aan de cijfers die tussen de 9-9,8 verschillen. De serie heeft awards gewonnen en de manga heeft overal ter wereld een hele lange tijd op nummer één gestaan. In de serie volg je een groepje jonge studenten die erg in de ban zijn van elektronica.

Deze studenten hebben een magnetron gemaakt die berichten naar het verleden kan sturen. Natuurlijk zijn er andere mensen die zware interesse hebben in dit apparaat. Hoe zal dit aflopen?

Steins;Gate Visual Novel

Features

  • Ontdek meerdere eindes van de visual novel die volledig gemaakt worden door de keuzes die jij in-game maakt.
  • HD 1080p, ontdek het verhaal van Steins;Gate met hoge kwaliteit aan illustraties.
  • Phone Trigger System. Je kunt via Rintaro’s telefoon zelf bepalen of jij inkomende calls opneemt of negeert. Deze keuzes zullen ook effect hebben op je gameplay en story.
  • Dertig tot vijftig uur aan leestijd!

Visuele manga als deze zie je tegenwoordig niet geweldig veel meer. Misschien krijgt 5Pb Games hier weer een hoop enthousiasme mee en zullen meerdere games als deze volgen, natuurlijk ligt dit volledig aan reacties vanuit het publiek. Je kunt de game nu via Steam krijgen voor €27,19. Normaal kost de game €31,99 maar er is een 15% launch korting gaande.

Wil jij meer van de game weten?

Steins;Gate visual novel is vanaf 9 september 2016 te downloaden op Steam!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek