SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Stijlvolle headset is Zweeds ontwerp, de HyperX

Cloud II Pink

Zweeds design is hot vandaag de dag. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in menig computerruimtes laten de Scandinaviërs steeds meer van zich zien. Én horen. De nieuwe stijlvolle Cloud II Pink gameheadset van HyperX is namelijk één van de nieuwste ontwerpen. Een lust voor zowel het oog als oor.

Deze headset is volledig ontworpen door Zweedse designers, die ook hier hun liefde voor wit in dit design hebben doorgetrokken. De roze details geven de headset een vrolijke uitstraling, terwijl de Cloud II Pink op technisch gebied juist serieuze business is. Met 7.1 virtueel sound worden zeven positionele luidsprekers nagebootst, wat een verbluffend geluid oplevert. De comfortabele foam oorkussen verdringen alle omgevingsgeluid om je heen. Terwijl de microfoon eventuele ruis en echo’s onderdrukt. Deze headset is ook ideaal voor het voeren van digitale telefoon- of videogesprekken via programma’s zoals Skype. De Cloud II Pink headset van HyperX is uiteraard toepasbaar op de PC en Mac, maar via de bijgeleverde 3.5mm jack kun je hem ook gewoon gebruiken voor je Playstation 4 of Xbox One. Ook makkelijk om te weten, als je niet zo’n prater bent en je wilt liever gewoon je spelletje spelen zonder last te hebben van je microfoon. Speel jij misschien mobiele games op je smartphone of luister jij er liever muziek mee? Dan kun je deze er gewoon afhalen. En dat allemaal zodat je een knap staaltje Zweeds design overhoudt. HyperX is een onderdeel van Kingston, die jullie normaliter kennen als één van de marktleiders als het gaat om geheugen voor PC.

Moet zeggen dat het wel een gewaagde kleur heeft maar is zeker niet verkeerd ontworpen. En tegenwoordig mag je als man gewoon roze kleren aan, dus waarom ook niet een roze headset van HyperX. De Cloud II Pink? Design ziet er strak uit en je hebt niet het gevoel dat je aankopen gedaan hebt bij dat andere Zweedse bedrijf. Knap gedaan, nu nog even erachter komen wat het geluid is. Zodra ik hier meer over weet ga ik dat natuurlijk met jullie delen. Voor het mooie heb ik hier voor jullie nog enkele screenshot toegevoegd. Kun je zelf beslissen of het iets voor je is, de echte man zegt ja.

hyperx1 hyperx2

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Hebbe Hebbe Hebbe !

  • Ja, was het nu maar een prijsvraag he.. misschien komt dat nog? Blijf gewoon op intheGame kijken en wie weet..

   • Of ik ga hem gewoon bestellen 😀

    • Das een optie die je kunt doen inderdaad.. het is een leuk ding in ieder geval, zelfs de kleur past er goed bij.

 • Hmm, wel leuk voor de vrouwelijke gamers onder ons!

  • Ben ik het niet met je eens, als man mag het tegenwoordig ook hoor 😛

  • FrenzyPinguin

   Ik vrees dat m’n mannelijkheid (zo al niet echt zwaar geprofileerd) er te erg zou onder lijden, al daag ik onze streamers wel uit zichzelf te cammen met deze headset 😉

  • Roze staat bij jongens ook leuk , weet niet in welk jaar jij leeft ?

   • Ik? Hmm nog steeds in 2015 (dacht ik) maar nee. Vind het geen jongens kleur maarja zo heeft ieder een eigen mening hé 😉

    • Hoezo niet , heb je het ooit geprobeerd bij jezelf ? Zou wel foto van je willen zien ! Denk wel dat het je staat.

     • KAMIKAZE_BE

      Hahaha, zet hem dan rechtstreeks op itg.

 • Aukje Reina van Montfort

  wow. Ik denk dat ik mijn volgende headset gevonden heb… Even sparen:3

  • Darkness

   En daar gaat ze hoor….. je hebt ‘r overgehaald Iwan… Ze is em NU aan het bestellen…

   • Aukje Reina van Montfort

    guilty as charged. x3
    R.I.P. 100 euro

    • Zo te lezen is het voor een goed doel. Ben benieuwd wat je ervan vind. Het is zeker een leuke headset.

 • New Deep House

  Doet het altijd goed op de Gay Parade.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk