Story of Seasons: Friends of Mineral Town krijgt releasedatum

Story of Seasons Friends of Mineral Town

Story of Seasons, also known as de voormalige Harvest Moon, krijgt een nieuwe Switch game. Story of Seasons: Friends of Mineral Town verschijnt 10 juli in Europa. Komt de naam je vaag bekend voor? Dat kan. Het is namelijk een remake van een oude Game Boy Advance titel.

Story of Seaons: Friends of Mineral Town is een remake van de Game Boy Advance classic: Harvest Moon: Friends of Mineral Town. Iedereen is wel bekend met deze kleurrijke boerderijleven franchise. De remake verschijnt 10 juli in Europa en is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. Marvelous geeft de game uit in het westen.

Niet geheel interessant voor ons in Nederland, maar de game wordt voor Europa klaargestoomd met Engelse, Franse, Spaanse en Duitse tekst. Geen Nederlands, maar dat was ook te verwachten.

Ga jij later dit jaar je tuinbroek aantrekken om weer helemaal in de Harvest Moon/Story of Seasons stemming te komen? Wat was jouw favoriete game uit de frnachise?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek