Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Story trailer Homeworld: Deserts of Kharak

Homeworld komt terug als een remaster. De RTS uit 1999 werd heel erg goed ontvangen door het publiek, vandaar dat Gearbox en Blackbird Interactive er ook voor hebben gezorgd dat de game opnieuw zal verschijnen voor de pc. Bekijk hier alvast de Story trailer voor de Homeworld Remaster!

Goed nieuws voor alle RTS spelers die op zoek zijn naar een nieuwe titel. Homeworld: Deserts of Kharak zal een RTS prequel zijn op de klassieke Homeworld games. Stel een vloot samen en stuur ze op pad naar victorie in de verschuivende woestijnvlaktes van Kharak.

De planeet is stervende, maar diep in het zuiderse zand van de woestijn gelegen in Kharak werd een Anomaly ontdekt. Zou de verlossing van Kharak begraven zijn in de woestijn? Onder leiding van “chief science officer Rachel S’jet” stuurt de coalitie van de Northern Kiithid een onderzoeksteam diep het vijandelijk gebied in om de ontdekking te onderzoeken. Dit zou voor eens en voor altijd het lot van de mensheid kunnen omkeren.

Iedereen die de game besluit te pre-orderen krijgt een gratis kopie van de Homeworld Remastered Collection. Heb je deze al in je bezit? Dan krijg je 20% korting op deze game. Je kan de game hier pre-orderen.

RTS fans die op deze game aan het wachten waren? RTS fan, maar geen Homeworld? Welke RTS speel jij het liefst en waarom staat Homeworld nou wel of niet tussen jouw lijstje? Laat het ons weten!

Homeworld: Deserts of Kharak zal 20 januari via Steam verkrijgbaar zijn. Ga jij hem halen?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek