Stranger Things Season 2 Comic Con Trailer

Het tweede seizoen van Stranger Things komt steeds dichterbij. Dit weekend op de San Diego Comic Con is een eerste trailer laten zien van het nieuwe seizoen. In de trailer zien we hoe het verhaal verdergaat na de gebeurtenissen van seizoen 1. Het kwaad is nog steeds niet verdwenen en zit de overlevenden op de hielen. De trailer wordt ondersteund door het nummer Thriller van Micheal Jackson. Het eerste seizoen van Stranger Things was een groot succes en het wordt nu afwachten of het tweede seizoen dit succes kan evenaren.

Het tweede seizoen van Stranger Things is vanaf 27 oktober te zien op Netflix.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek