Street Fighter V DLC verschijnt eind juli

Capcom heeft laten weten wanneer de volgende DLC pack voor Street Fighter V verschijnt. De DLC betreft onder andere de vechter Juri, die je wellicht al tegengekomen bent in de story mode van de game. Ook heeft Capcom informatie vrijgegeven over een DLC pack die vanaf vandaag te spelen is.

Street Fighter producent Yoshinori Ono heeft tijdens het EVO vechtgametoernooi aangekondigd dat Juri, de sadistische vechtersbazin die een belangrijke rol vertolkte in de storyline van Street Fighter IV, terug zal keren als speelbaar personage in de nieuwe DLC voor Street Fighter V. De Juri DLC zal vanaf eind juli te downloaden zijn. Het EVO toernooi vond dit maal plaats in Las Vegas op 15 tot 17 juli.

Ono gaf geen concrete datum voor de DLC. Hij zei enkel dat Juri vanaf eind juli speelbaar zal zijn. Er bestaat dus nog een kans dat de DLC uitgesteld zal worden.

street fighter V juri

Juri is van Koreaanse afkomst en krijgt door een oogoperatie krachten. Haar snelheid, precisie en ki wordt vergroot door het apparaatje in haar oog: de Feng Shui engine. Juri was voor het eerst te zien in Super Street Fighter IV. Juri en Chun-Li hebben een rijke geschiedenis en zijn aartsrivalen. In Street Fighter V zien we Juri in de story mode, maar vnaf de DLC update zal ze dan ook eindelijk speelbaar zijn in verschillende gamemodi.

Capcom Pro Tour pakket

Naast de aankondiging van een nieuwe vechtersbaas, heeft Capcom nog anders nieuws bekend gemaakt. Vanaf vandaag is de Capcom Pro Tour DLC verkrijgbaar. Dit pakket bevat een nieuwe stage en nieuwe outfits voor Chun-Li en Cammy. Ook ontvangen de andere vechters andere kleuren op hun bestaande outfits. De DLC pack kost €25 en een deel van de opbrengst gaat naar de Capcom Pro Tour. Dit is het officiële e-sports toernooi van Capcom.

De Juri DLC verschijnt hopelijk eind juli. De Capcom Pro Tour is vanaf nu te downloaden op PS4 en PC.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek