Street Fighter V gaat retro

street-fighter-v-capcom-playstation-pc-steam-dlc

Street Fighter bestaat al een hele lange tijd. Om trouwe fans die al sinds deel één spelen, krijgt de game een paar iconische items terug. Kostuums voor de fighters en één klassiek level keren in Juli terug naar Street Fighter V.

Deze populaire arcade fighter gaat al 30 jaar mee en nog wordt het gespeeld. Street Fighter heeft veel geschiedenis geschreven op het gebied van games. Denk hierbij aan bekende liedjes, uitspraken of specifieke karakters zelf. Om dit te vieren komen er klassieke maar iconische items terug naar de meest recente Street Fighter.

Één van die items is het klassieke level “Suzaku Castle”. Dit level is bij veel mensen bekend die de eerdere varianten van Street Fighter hebben gespeeld. Suzaku Castle is het level van een van de meest iconische vechtkarakters Ryu. Om het level speelbaar te maken, is het geremastered zodat het in de stijl valt van Street Fighter V.

Naast Suzaku Castle zullen er ook drie nieuwe kostuums toegevoegd worden aan de game. Alex, Ibuki en Juri zullen alle drie een kostuum krijgen die uit een van de eerdere games komt. Alex en Ibuki’s kostuums komen uit de derde installatie uit de serie. zij hebben veel van de oorspronkelijke outfits weg maar hebben wel een kleine aanpassing gekregen. Juri’s outfit komt echter uit deel vier.

Alle items zullen beschikbaar zijn vanaf 25 juli voor de Playstation 4 en PC spelers, Steam. Voor nog geen €3,99 heb jij een paar van de iconische items in je game.

Tevens krijgt de game binnenkort een nieuwe speelbare personage met de naam “Abigail”. Ze gaat ongeveer €5.99 kosten. Meer informatie over dit karakter en haar release datum is nog niet vrijgegeven.

Wachten jullie op deze kleine DLC? Ben jij een trouwe fan van de Street Fighter series? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

De DLC zal beschikbaar zijn vanaf 25 juli voor ongeveer €3,99 in de Playstation Store en Steam Store.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek