Street Fighter V: new character Kolin Reveal Trailer

Street Fighter V

Capcom heeft het nieuwe DLC karakter voor Street Fighter V bekendgemaakt. Het nieuwe karakter is Kolin. Kolin is al bekend van de Street Fighter serie. Ze verscheen voor het eerst in Street Fighter 3.

In de trailer is de vechtstijl van Kolin te zien. Ze maakt gebruik van snelle aanvallen en ijs. Met haar ijs aanvallen kan ze spelers bombarderen met ijspegels en burst attacks. Kolin maakt in haar melee vechtstijl gebruik van het momentum van haar tegenstander. Kolin’s achtergrondverhaal wordt in een blogpost door Capcom uitgestippeld. Capcom vertelt ons dat haar doel is om de prophecy van Miraha te volbrengen. Hiervoor zal zij iedereen tegenhouden die Gil in de weg staat. Kolin is normaal gesproken een kalm karakter, maar kan uit het niets in woede uitbarsten. Voor verdere details over haar achtergrondverhaal en haar skills kun je terecht op de blogpost van Capcom. Kolin zal speelbaar zijn in Street Fighter V vanaf 28 februari.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek