Street Fighter V, nieuwe personage en gameplay

EVO 2015 Las Vegas – Capcom heeft bekendgemaakt dat het eerste nieuwe personage is toegevoegd aan Street Fighter V, de mysterieuze Necalli. Deze vechter bezit een grote variëteit als het gaat om woeste en ‘close range’ aanvallen. Al Necalli’s moves zijn gesmeed in het heetste van de strijd om ervoor te zorgen dat hij maximale pijn kan toebrengen aan zijn tegenstanders.

Necalli kan optimaal gebruikmaken van de zogeheten ‘Battle System Mechanics’, zijn V-Skill laat hem met beide vuisten op de grond staan, om zo explosieve schade aan zijn vijanden toe te brengen. Terwijl de krachtige V-Trigger ervoor zorgt dat tijdens deze aanval zijn haarkleur en persoonlijkheid verandert voor een optimale aanval. In de aankomende maanden zal Capcom meer informatie beschikbaar maken over de oorsprong van Necalli. Dit om spelers meer te introduceren met deze nieuwe personage uit Street Fighter V.

SFV_screens_01_Intro

Verder heeft Capcom details bekendgemaakt over de content voor Street Fighter V. De uiteindelijke game hoef je maar één keer te kopen op disc of te downloaden via de digitale wegen. Voor de eerste keer ooit, zal alle post-launch gerelateerde content te behalen zijn via de gameplay zelf, volledig gratis. Tevens geeft Capcom de spelers de mogelijkheid de content los te kopen als men dat wil. Met de geplande release in het voorjaar van 2016, zal de lancering met een ‘core’ rooster van 16 personages zijn, daarbij zijn vier gloednieuwe vechters toegevoegd aan de Street Fighter Universe. Capcom zal voortdurend nieuwe personages toevoegen aan de game zonder dat een spelers hiervoor extra moet betalen. Hierbij garandeert Capcom een optimale game ervaring zonder dat er extra kosten aan verbonden zitten.

Bekijk hieronder de nieuwste screenshot omtrent deze nieuwe personage Necalli. Ook hebben wij voor jullie de EVO 2015 trailer toegevoegd waarin jij de eerste beelden kunt bekijken van deze nieuwe personage.

SFV_screens_02_Overhead SFV_screens_03_Kick SFV_screens_04_Grab SFV_screens_05_Critical_Art SFV_screens_06_V-Skill SFV_screens_07_V-Trigger SFV_screens_08_Slash SFV_screens_09_Stomp

Trailer – EVO 2015

Street Fighter V zal exclusief uitkomen voor de Playstation 4 en PC in het voorjaar van 2016.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar