Sub-Zero nu beschikbaar in Injustice 2

De nieuwste DLC fighter is nu beschikbaar in Injustice 2. Sub-Zero is één van de meest iconische personages van de Mortal Kombat series. Sub-Zero is nu dus bespeelbaar in de nieuwe superhelden game; Injustice 2.

Sub-Zero is nog niet apart beschikbaar maar je krijgt hem als je de Fighter Pack 1 hebt, de Ultimate Pack/ Edition of de Digital Deluxe Edition. Deze Fighter Pack 1 DLC kost twintig Euro. Red Hood is het eerste personage dat speelbaar werd gemaakt in de Pack. Als je alleen Sub-Zero wilt, kan je die op 18 juli kopen voor zes Euro. Starfire is de volgende hero voor de DLC, een datum voor dit personage is nog niet bekend. Fans van Mortal Kombat weten al wat ze kunnen verwachten van Sub-Zero.

Wat vind jij van Sub-Zero in Injustice 2? Is het goed dat er crossovers komen in een game als deze? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek