Submerged release datums bekendgemaakt

Submerged

Uppercut Games heeft vandaag de releasedatums bekendgemaakt van de bekroonde titel Submerged. Als extra op de lancering van deze game gaan ze ook nog eens met leuke kortingen gooien waar jullie als gamers gretig gebruik van kunnen maken. Dit allemaal om de lancering van Submerged te vieren. Wel zit er een einddatum aan de kortingen vast vaan gebruikers van Playstation Plus en Xbox Gold.

Submerged is een third-person combat-free game die zich afspeelt in een ondergelopen wereld waar verwoesting huisgehouden heeft. Je neemt de rol in van Miku, een jonge vrouw die haar gewonde broertje naar de stad gebracht heeft in een klein vissersbootje. Navigeer door de ondergelopen straten en gebouwen en zoek naar benodigdheden met je telescoop. Om zo te vinden wat je nodig hebt om je broertje te kunnen redden. Je kunt de stad in je eigen tempo verkennen en ontdekt zo de eens zo kleurrijke stad waar jij de puzzels moet samenbrengen en met elkaar moet verbinden. Zo kom je er uiteindelijk achter wat er precies gebeurd is in deze gebroken wereld en jou gebroken gezin. Ontdek de eens zo mooie wereld die nu volledig in verwoesting is achtergelaten.

sub1 sub2

sub3 sub4

“We are very excited to be bringing a new kind of combat-free game experience to consoles and PC. It’s been great to see people who’ve had a chance to preview Submerged really get into the idea of exploration and relaxation.” volgens Uppercut Games co-founder Ed Orman.

Dit bekroonde spel zal in Europa beschikbaar komen op 5 augustus voor de Playstation 4 en voor Steam(PC) op 4 augustus. Op 7 augustus zal de game ook voor de Xbox One beschikbaar zijn, via hun zelf-publicerende programma. Submerged moet een spel worden waarin jij kunt relaxen en ondertussen interactieve acties gaat uitvoeren. Een wereld vol met wonderen, bekijk hieronder de release trailer van Submerged en oordeel zelf.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek