Suicide Squad Joker in volledigheid

Geen game nieuws, maar wel een film waarvan ik zeker weet dat een hele hoop van jullie naar uit kijken, Suicide Squad. Jared Leto zal spelen als Joker in deze film en in de eerste trailer zag hij er al angstaanjagend uit, maar in zijn geheel.. jeetje!

Voor de mensen die nieuwe weten wat de Suicide Squad of Task Force X precies is, dit is een ”Anti-Hero” task force die onder de leiding van Amanda Waller valt, voor velen wel een bekende naam denk ik. Deze crew bestaat uit een aantal supervillains zoals Deadshot. Ben je nu al benieuwd? Dan is hier speciaal voor jou de trailer:

Niet alleen Jared Leto zal deze film goud maken door de rol van Joker op zich te nemen, maar ook Will Smith als Deadshot en Margot Robbie als Harley Quinn. Will Smith zei in een interview dat hij na maanden met Jared Leto gewerkt te hebben hij nog geen kans heeft gehad om de echte Jared te leren kennen omdat hij zo in zijn rol zat tijdens het filmen, dat het bijna eng was. Jared Leto zelf zegt dat hij misschien inderdaad wel iets te diep in zijn personage was gedoken maar dat dit voor de fans en kijkers alleen maar een beter ervaring zal gaan zijn. Hij is blij met hoe alles gelopen is en kan niet wachten tot de film op het witte doek zal gaan verschijnen in 2016. Het gaat een lange wacht worden, net als Deadpool, voordat deze films uit zullen gaan komen. Maar speciaal voor jou hebben wij afbeeldingen gevonden vanuit Empire Magazine die alleen nog maar meer angst zal zaaien naar de fans toe, ik kan in ieder geval niet wachten om de film te zien.

1 2

Ben jij benieuwd naar deze film? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek