Super Bomberman R komt in juni naar de PlayStation 4, Xbox One en Pc

Konami heeft bekendgemaakt dat hun Nintendo Switch exclusive Super Bomberman R op 14 juni beschikbaar zal komen voor de PlayStation 4, Xbox One en 13 juni op Steam

Als onderdeel van de komst naar de nieuwe platforms heeft Konami ook speciale personages onthuld. Door een samenwerkingen met Sony, Microsoft en Valve zullen alle spelers die de game aanschaffen de volgende unieke characters krijgen.

Exclusief voor de PlayStation 4: Ratchet & Clank Bomber

Exclusief voor de Xbox One: Master Chief Bomber

En exclusief voor Steam: P-body Bomber

Super Bomberman R

Bovendien zullen alle spelers die de digitale versie van Super Bomberman R of de Shiny Edition doen pre-orderen nog wat extra characters erbij krijgen. Zo krijg je een 8 Shiny Bomberman Brothers Set en Golden Vic Viper Bomber

In Super Bomberman R kunnen maximaal twee spelers samenwerken in de story mode om stadia te halen om het melkwegstelsel te redden. Spelers begeleiden een breed scala aan Bomberman characters rond doolhofachtige gebieden met getimede bommen om looppaden te openen en tegenstanders te verslaan. Vermenigvuldig het plezier door met maximaal 8 spelers te spelen in Battle mode, of spring in de competitieve Grand Prix mode. Grand Prix is een team versus team mode waar 2 teams bestaande uit maximaal 3 spelers het tegen mekaar uitvechten in verschillende arena’s. Hier worden characters gebruikt met speciale abilities.

Super Bomberman R zal op PC via Steam uitkomen op 13 juni en PlayStation 4 en Xbox One op 14 juni.

Ben jij blij dat Super Bomberman R uitkomt op alle platformen? Ga jij deze game aanschaffen en op welk platform? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek