Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Niet alle Super Mario Maker tools gelijk unlocked

Super Mario Maker

Een nieuwe game welke eraan zit te komen voor Wii U eigenaren is Mario Maker. In dit spel kun jij je eigen Mario levels maken en online delen zodat andere spelers het kunnen spelen. Vandaag is naar buiten gebracht dat niet alle tools om een level te maken gelijk beschikbaar zijn.

Een grote game dit jaar voor de Wii U is Mario Maker. De Mario platformer zoals we hem kennen met een level-editor zodat jij je eigen creativiteit los kan laten gaan. Vandaag heeft Nintendo een nieuwe video naar buiten gebracht over deze game welke dieper ingaat op wat je allemaal kunt maken wanneer de game straks te koop is. Zo wisten we al dat je deze game straks kan spelen in de oude omgeving van Super Mario Bros. Of in de nieuwe omgeving van Super Mario Bros U. Ook is in de video naar voren gekomen dat je geluidseffecten kan toevoegen aan de game en je deze ook nog zelf kan inspreken. Wat opvalt in de video is dat niet alle tools gelijk beschikbaar zullen zijn wanneer jij het spel voor het eerst speelt. Ongeacht wanneer jij het spel koopt moet je minimaal vijf minuten werken aan een level met de tools die je al hebt. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je de melding dat er de volgende dag nieuwe tools beschikbaar zullen zijn. Het kost je zover wij kunnen zien in de video negen dagen voordat je alle tools hebt vrijgespeeld en je dus de volledige lijst hebt om jouw Mario levels vorm te geven.

Mario Maker

Ondergetekende denkt dat Nintendo voor deze optie heeft gekozen zodat spelers niet verdrinken straks in de vele tools die beschikbaar worden gesteld. Dit geeft de speler de kans om elke dag wat nieuws te leren en een nieuw level te maken zonder dat deze alles maar erin propt om maar alles te hebben gebruikt. De video is hieronder te bekijken:

Wat vindt jij, een goeie zet of had je toch liever gezien dat alles al gelijk beschikbaar was? Mario Maker komt 11 September uit exclusief voor de Nintendo Wii U

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek