Super Mario Maker Wii U premium pack

Om de lancering van Super Mario Maker voor Wii U op 11 september te vieren, lanceert Nintendo of Europe nieuwe hardware en software bundels. Hiermee krijgen zowel bestaande fans als nieuwkomers diverse nieuwe opties om te genieten van deze unieke Wii U titel van 2015.

De volgende evolutie in de Super Mario Bros.-serie, Super Mario Maker voor Wii U, laat je niet alleen gloednieuwe levels spelen, maar ook maken en delen. Het spel kon tijdens de E3-gamebeurs afgelopen juni al rekenen op zeer enthousiaste reacties van het publiek. En zal binnenkort de creativiteit van verschillende generaties Mario-fans zeker aanwakkeren als het verschijnt, mooi op tijd voor de 30e verjaardag van het originele Super Mario Bros.-spel.

Super Mario-fans kunnen uitkijken naar de releases op 11 september met het volgende:

  • Super Mario Maker Wii U Premium Pack: een zwart Wii U-systeem (Premium), een fysiek exemplaar van Super Mario Maker, een Hardcover Artbook en een Mario (klassieke kleuren)-amiibo uit de Mario 30th Anniversary Collection.
  • Super Mario Maker Limited Edition Pack: een fysiek exemplaar van Super Mario Maker, een Hardcover Artbook en een Mario (klassieke kleuren)-amiibo uit de Mario 30th Anniversary Collection.
  • Super Mario Maker Standard Edition Pack: een fysiek exemplaar van Super Mario Maker en een Hardcover Artbook.

De Mario (klassieke kleuren)-amiibo uit de Mario 30th Anniversary Collection komt ook apart beschikbaar op 11 september en de ‘moderne kleuren’-variant is vanaf 23 oktober verkrijgbaar.
Of je nu voor het eerst een Wii U gaat kopen of het systeem al bezit, je vindt altijd een perfecte bundel voor Super Mario Maker die op 11 september lanceert.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek