Super Mario Odyssey heeft local co-op

Super Mario Nintendo Switch Games Kortingen

Nintendo heeft op de E3 steeds meer beelden vrijgegeven van Super Mario Odyssey. Er is naast de nieuwe beelden nu ook een nieuwe feature bekendgemaakt, namelijk local co-op. Als je local co-op speelt, zal een speler Mario besturen en de andere speler Cappy.

Er komt steeds meer nieuws naar buiten vanuit Nintendo over Super Mario Odyssey. Het moet de titel worden die elke Switch bezitter dit jaar in huis wil halen. Er zijn al vele nieuwe beelden verschenen en er is nu ook een nieuwe feature in de game bekendgemaakt. Het is namelijk mogelijk om Super Mario Odyssey local co-op te spelen. Het gaat wel anders in zijn werking dan dat we gewend zijn van Mario co-op. Je zal niet een van de andere Mario karakters besturen, maar Cappy. Cappy is de hoed van Mario in de game en speelt een belangrijke rol.

De besturing van Cappy lijkt op de besturing van Mario, maar is wat gemakkelijker. De bedoeling van de co-op is dan ook om nieuwe spelers te introduceren in het spel. Om deze reden krijgt de Mario-speler de ingewikkeldere besturing. Cappy kan Mario helpen in zijn avontuur. Hij kan vijanden weghouden of aanvallen, helpen met het oplossen van puzzels en nog heel veel meer. Om co-op te kunnen spelen in Super Mario Odyssey heb je niks anders nodig dan de Switch en de game. Het co-op systeem zal namelijk via de Joy-Cons gaan. Iedere speler gebruikt één Joy-Con en bestuurt op deze manier Mario of Cappy.

Super Mario Odyssey zal gereleased worden voor de Nintendo Switch op 27 oktober.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek