Super Mario Odyssey – Overview Trailer

Nintendo UK heeft vandaag op YouTube een nieuwe video geplaatst van Super Mario Odyssey. Het is een video waarin alle aspecten van de game even kort belicht worden. Zo zien we de multiplayer mode, de manier waarop je schip werkt, de assist mode, de customization en ga zo maar door. Het kijken van deze video wekt de impressie dat Super Mario Odyssey een game is vol met dingen om te doen en eentje waar je daarom dan ook lange tijd mee bezig kan zijn. Waarschijnlijk zal dit de laatste video zijn die nog door Nintendo uitgebracht wordt tot de release. De game staat namelijk gepland voor 27 oktober.

Super Mario Odyssey is de eerste Mario titel die op de Switch uitgebracht zal worden. De game draait om het welbekende personage van Mario en cappy, zijn magische hoed. Met behulp van cappy kan Mario zich op nieuwe manieren door het level bewegen. Zo kan cappy bijvoorbeeld gebruikt worden om op hogere posities te komen. Een van de leukste functies die cappy toevoegt, is dat Mario nu de mogelijkheid heeft om in de huid van tegenstanders te kruipen. Als je dus altijd al de droom had om een koopa te besturen, wordt deze droom nu eindelijk verwezenlijkt. Het gebruik van de twee karakters is ook hoe de multiplayer van de game werkt. Met de joy-cons kun je met zijn tweeën Mario en cappy individueel besturen.

Super Mario Odyssey zal gereleased worden voor de Nintendo Switch op 27 oktober.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek