Super Mario Party kan online gespeeld worden

Super Mario Party

Nintendo heeft tijdens de E3 direct een nieuwe Mario Party aangekondigd. Super Mario Party is de naam van de titel die uit zal komen op de Switch. Nintendo heeft nog meer nieuws aangekondigd rondom de Switch-versie van de franchise. Het zal namelijk mogelijk worden om de game online te gaan spelen. De online modus is wel beperkt tot de minigames en zal niet het bordspel bevatten.

Het was een van de welkome verassingen van de Nintendo E3 Direct. Mario Party voor de Switch is aangekondigd en de game heet Super Mario Party. De game zal dit jaar nog uitkomen en dat is natuurlijk ook goed nieuws. Gisteren heeft Nintendo tijdens hun Treehouse evenement meer informatie gegeven over de aangekondigde games van de E3 Direct. Er is tijdens dit evenement ook meer nieuws gekomen over Super Mario Party en het opvallendste nieuws is dat de game ook een online mode zal bevatten. De naam van de online mode is Online Mario-thon. Het item wordt besproken in de Twitch video van 14 juni op het Nintendo kanaal. Het begint rond 02:55:00.

Online Mario-thon

Online Mario-thon is de online modus van de aankomende Mario Party. De vraag is natuurlijk wat allemaal online gespeeld kan worden. Het antwoord op deze vraag is jammer genoeg dat de online functies beperkt zijn. Je kunt het online alleen tegen elkaar opnemen in de minigames. Het volledige bordspel zal niet online gespeeld kunnen worden. Een online Mario-thon bestaat uit 5 mingames, waarin je als speler over de gezamenlijke games de highscore moet halen. De gamemode zal ook leaderboards en ranking bevatten. Hierover wordt later nog meer bekendgemaakt door Nintendo. Om de Online functie van de game te gebruiken, zul je waarschijnlijk de nieuwe online dienst van Nintendo nodig hebben. Als je over deze dienst beschikt kun je het opnemen tegen je vrienden en spelers van over de hele wereld.

Super Mario Party zal op 5 oktober uitkomen op de Nintendo Switch.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek