Super Mario Run nu verkrijgbaar voor Android

Super Mario Run

De giga hit van afgelopen december op de iOS, Super Mario Run, is vanaf laat gisterenavond ook beschikbaar gemaakt voor Android apparaten. De app verscheen iets eerder dan beloofd in de Google Play store om ongeduldige fans te trakteren met deze Super Mario game.

Een aantal dagen terug werd bevestigd dat de game op 23 maart werd toegevoegd in de Google Play store nadat in januari al bevestigd werd door Nintendo dat de smartphone game in maart zou gaan verschijnen voor Android apparaten. Die tijd is nu aangebroken.

Op Android en iOS verkrijgbaar als versie 2.0.0 voegt de game een aantal nieuwe features toe. Er zijn nieuwe Yoshi kleuren verkrijgbaar, meer free-to-play content, nieuwe gebouwen en nog een aantal dingetjes.

Zoals de meeste ondertussen al weten, maar nogmaals voor de onwetende: Super Mario Run is een gratis smartphone game waarin je een klein gedeelte van de game gratis kunt spelen. Vervolgens wordt je gevraagd om €10,- neer te lappen om de volledige game vrij te spelen. Nintendo heeft op dit moment nog geen plannen om toekomstige betaalde content aan te bieden en er zijn geen microtransacties mogelijk in de game. Zodra je besluit om de volledige game aan de schaffen heb je het hele plaatje dus in je bezit en hoef je je nergens meer zorgen om te maken.

Je hebt minimaal Android versie 4.2 nodig om de game te kunnen spelen op jouw Android toestel.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek