Super Mario Run ook onderweg naar Android

super mario run

De nieuwe game van Mario die werd uitgebracht op de iPhone en iPad zal in 2017 ook verschijnen voor Android toestellen. Wanneer de game gaat verschijnen voor Android is nog niet zeker. Je kunt je nu alvast vooraf registreren om op de hoogte te blijven van de app zoals dat ook mogelijk was bij de iOS versie voor deze verscheen in de App-Store.

Super Mario Run is een smartphone game waarin Mario vanzelf rent en je Mario kunt laten springen door op het scherm te tikken. De game is tijdelijk exclusief voor iOS toestellen, maar verschijnt komend jaar ook op Android telefoons en tablets. Je kunt je via deze pagina alvast registeren.

Gratis, maar ook weer niet

Super Mario Run is 15 december uitgekomen voor iOS en is in de eerste vier dagen al meer dan 40 miljoen keer gedownload. Na een week stond de teller op 50 miljoen downloads. Echter heeft Nintendo geen cijfers vrijgegeven over de hoeveel verkochte versies.

Super Mario Run is namelijk een gratis game. Maar je kunt na het spelen van een bepaald aantal levels (proefversie) niet verder spelen zonder te betalen. Om de volledige game te ontgrendelen met alle levels moet je eenmalig tien euro betalen. Een ongebruikelijke manier van betaling in mobiele games, maar het is nu eenmaal niet anders.

Heb jij de smartphone game van Super Mario al gespeeld? Laat ons dan weten wat jij er van vind. Wacht je nog even op de Android versie, of heb je er geen behoefte aan?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek