Super Mario Run verschijnt 15 december voor iOS

Super Mario Run logo

Tijdens de Apple Keynote waarin de nieuwe iPhone en Apple Watch zijn aangekondigd had Apple ook nog een leuke verassing voor het publiek en alle kijkers thuis. Vreemd genoeg werd niemand minder dan Shigeru Miyamoto het podium opgeroepen.

We weten allemaal dat Shigeru Miyamoto bekend staat van de Mario en vele andere bekende Nintendo games. Maar wat deed hij nu op de Apple Persconferentie?

Tijdens de Keynote word Super Mario Run aangekondigd. Een smartphone game van de welbekende Super Mario. De game kan je makkelijk bedienen met een hand en bestaat uit drie game modi. Zodra je de gratis app download mag je alle drie de game modes proberen, maar wil je onbeperkte toegang ontgrendelen voor deze game modes? Dan moet je toch eenmalig een bedrag van €9,99 neer lappen.

De game zal het eerst verschijnen op iOS. Dat werd ook tijdens de persconferentie al eens verteld, maar de game komt volgend jaar ook ergens naar Android toestellen. Als je dus geen iPhone of iPad hebt hoef je je geen zorgen te maken.

Ga jij Super Mario Run spelen op jouw iPad of iPhone? Laat het ons weten!

Super Mario Run verschijnt 15 december voor de iPhone en iPad. De game is gratis te downloaden maar het zal €9,99 kosten om de alle drie de modes onbeperkt te kunnen spelen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek