Super Mario Run verschijnt deze week voor Android

Sumer Mario Run

Super Mario Run is al een tijdje beschikbaar voor iPhone en iPad, maar de game verschijnt deze week ook eindelijk voor Android toestellen. In januari bevestigde Nintendo al dat de smartphone hit in maart verscheen voor Android, maar vandaag hebben we een datum!

Aanstaande donderdag, 23 maart, verschijnt de game voor Android toestellen samen met een 2.0.0 update. Verdere details omtrent de update zullen nog volgen aangezien deze nog niet bekend zijn.

Super Mario Run verscheen al voor iOS afgelopen december. De game is sinds dien al meer dan 78 miljoen keer gedownload. De game is gratis te downloaden waarna je een paar levels mag uitproberen. Om de volledige game vrij te spelen moet je eenmalig €10,- betalen. van de 78 miljoen downloads heeft ongeveer 5% de volledige game aangeschaft.

Super Mario Run verschijnt 23 maart voor Android en is al reeds beschikbaar voor iOS. Heb jij Spuer Mario Run gekocht? Laat ons dan weten wat jij van de game vindt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek