Super Meat Boy fysiek voor Nintendo platformen

Wanneer je de laatste jaren aan platformers denkt, dan denk je aan de games van Nintendo. De consoles en handhelds van het megabedrijf zijn een heus paradijs voor dat soort games. Een geweldige platformer die nog niet verschenen is op de console van de grote N, Super Meat Boy, krijgt een fysieke release op 29 april.

Super Meat Boy heeft de afgelopen jaren veel lof gekregen door de moeilijkheid van het spel. Het spel werd in elf maanden ontwikkeld door developer Team Meat en kwam oorspronkelijk uit voor de Xbox 360 console. Nu, vele jaren later, is het spel op veel meer platformen te vinden waaronder de PlayStation 4. Deze versie krijgt een fysiek exemplaar. Mensen die het spel voorheen niet aan wilden schaffen omdat zij bijvoorbeeld alleen fysieke games willen kopen, kunnen bij deze hun hun slag slaan!

Super Meat Boy werd opgehemeld door de hoge moeilijkheidsgraad en de absurditeit die de game siert. Wanneer kan je anders zeggen dat je een levende kubus vlees bent, die zijn vriendin probeert te redden van een gevaarlijke foetus in een smoking-dragende glazen pot?

Super Meat Boy

Platformers hebben de laatste jaren weer een opmars weten te vinden in de gaming industrie en tegenwoordig zien we dat ook meer developers spellen maken in deze hoek. Afgelopen jaren hebben we een aantal parels aan spellen mogen ontvangen zoals Super Meat Boy,  Rayman Origins en het aankomende Ratchet And Clank.

De game komt uit op 29 april en bedraagt een prijs van 19,99 pond. Een prijs in een valuta waarin wij Europeanen betalen is tot op heden nog niet gegeven.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek