Super Smash Bros: New Challenger Approaching

Super Smash Bros. Toch wel de fighting game van de Nintendo consoles, al jarenlang vermaken miljoenen mensen zich met deze tijdloze game, of het nu de klassieke Nintendo 64 game is, Melee op de Gamecube, Brawl op de Wii, of de laatste nieuwe voor de Wii U en 3DS. Er zullen nog een aantal nieuwe characters verschijnen voor Super Smash Bros op de Wii U en 3DS.

Nieuwe Smashers zijn onderweg!

Cloud en Cloud

Vanaf vandaag zal Cloud uit Final Fantasy 7 te downloaden zijn als character voor Super Smash Bros en zal Corrin uit Fire Emblem in februari 2016 verschijnen in zowel de vrouwelijke als mannelijke versie. De laatste character die toegevoegd zal worden aan Super Smash Bros is Bayonetta. Dat liet de game director: Masahiro Sakurai, weten toen hij zijn Direct presentatie afsloot.

Eerder dit jaar nog vroeg Nintendo aan de gehele Super Smash community welke personage zij nog graag er bij willen hebben, om de collectie compleet te maken. Er is wereldwijd gestemd en daaruit is gebleken dat Bayonette toch wel de favoriet was onder de community. Bayonetta werd de nummer één meest gewilde character in Europa en belande in de top vijf in de Verenigde Staten. Alles bij elkaar opgeteld was zij de character waar het meest op gestemd is, vandaar dat zij ook in de game zal gaan verschijnen.

Cloud VS Mario

Not done yet..

Het einde van de DLC-campaign voor deze Super Smash mag dan wel bijna ten einde zijn, maar dat betekend niet dat we het hier bij gaan laten.. De volgende kostuums zullen nog worden toegevoegd aan de game:

  • Geno (Super Mario RPG)
  • Chocobo Hat
  • Bionic Armor
  • Takamaru
  • Ashley (Wario Wave)
  • Daruga
  • Tails and Knuckles

Verder zullen er nog QR codes verschijnen die er voor zorgen dat jij een look-a-like Mii character kan maken, leuk.

New Amiibo's

Tot slot zullen er nog een aantal nieuwe Amiibo’s verkrijgbaar zijn vanaf 18 maart, dit zijn Ryu, Roy en Famicon ROB. Bayonetta, Corrin en Cloud zullen ook nog Amiibo figuurtjes krijgen, maar deze zullen pas later verschijnen.

Zijn er nog fanatieke Super Smash Bros spelers aanwezig? Wat vinden jullie van deze onthulling?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek