Super Smash Bros. Switch Invitational op de E3

Super Smash Bros. Switch

Super Smash Bros. Switch gaat getoond worden op de E3. Nintendo heeft namelijk de Smash Bros. Switch Invitational aangekondigd. Op 11 en 12 juni zullen de Smash Bros. Invitational en de Splatoon 2 World Championship 2018 plaatsvinden.

Super Smash Bros. Switch is in de afgelopen Nintendo Direct aangekondigd voor 2018. Het is een van de meest gewilde titels voor de nieuwste console van Nintendo. Op de afgelopen Direct werd dan ook zeer positief gereageerd door fans. De vraag die na de Direct belangrijk werd, is wanneer we de eerste beelden van de game zouden gaan zien. De verwachting was op aankomende E3 en met een recente aankondiging van Nintendo weten we het nu zeker. Er wordt namelijk op de E3 2018 een Smash Bros. Switch Invitational toernooi gehouden. Het zal plaatsvinden op 11 en 12 juni net zoals de Splatoon 2 World Championship 2018.

De karakters

De aankondiging van Smash Bros. op de Switch bracht naast veel blijdschap ook veel vragen. Wat iedereen natuurlijk wil weten met een Smash game is welke karakters onderdeel gaan zijn van de line-up. Er wordt al heftig gespeculeerd over een antwoord op deze vraag naar aanleiding van de trailer van de Direct. Karakters die we zeker gaan zien, zijn de Inklings, Mario en Breath of the Wild Link. Gespeculeerde karakters op basis van de trailer zijn: Bowser, Donkey Kong, Samus, en meer. Er zijn ook nog meerdere karakters, die onderdeel zijn geweest van (bijna) elke Smash game. Deze karakters zullen hoogstwaarschijnlijk ook op de Switch versie speelbaar zijn.

Zijn jullie blij dat er een Smash toernooi zal plaatsvinden op de komende E3? Welke karakters willen jullie graag zien in de Switch game? Laat het ons weten in de comments hieronder!

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek