Super Smash Bros. Ultimate snelst verkopende Nintendo console game ooit

Super Smash bros

Nintendo viert een gloednieuw record en mijlpaal met de Nintendo Switch. Nintendo’s hybride console weet al fantastische cijfers te presenteren, maar het houdt niet op. Super Smash Bros. Ultimate is de snelst verkopende Nintendo thuis-console game in Europa.

Een hele mond vol, maar eigenlijk betekend het niets meer dan dat de nieuwe Super Smash Bros als snelst over de toonbank is gegaan in Europa als het aankomt op de Nintendo consoles voor thuis. Dit zijn de NES, SNES, Nintendo 64, GameCube, Wii, Wii U en Switch. Een prestatie die totaal niet mis is als je even terug denkt aan het succes van de Nintendo Wii.

Een verrassend resultaat is het daarentegen niet. Wij gaven de game een score van 9,5. Je kunt de review hier terug lezen. Of terugzien zelfs!

“Het gaat zich immers om de talloze uren die Smash aan replayability aanbiedt en Ultimate maakt dit absoluut meer dan waar. Het gemis van een aantal modus en de trofeeën zijn even jammer, maar vervagen al snel in de achtergrond zodra je de prachtig uitziende stages uit vorige delen ziet schitteren in HD terwijl de heetste gevechten de uitkomst van jouw vriendschap voor de rest van je leven zullen vormen.”

Ben jij al aan de slag gegaan met Super Smash Bros. Ultimate? De game is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek