SUPERBEAT: XONiC uit op de PlayStation Vita

Rising Star Games heeft de rythm action game SUPERBEAT XONiC van Nurijoy en PM Studios (van de BEATCRAFT series) uitgebracht in de PlayStation Store. Met een library met meer dan 50 tracks kan je je PlayStation Vita veranderen naar een portable rave unit en tap met het ritme mee. De iconic tracks van ARC System Works’ BlazBue, Guilty Gear en Magical Beat maken de library helemaal af. 

In SUPERBEAT: XONiC, een revolutionaire rhytm action game van Rising star games, zijn er genoeg verschillende genres om uit te kiezen: soulful house, RnB, indie pop, big beat, en zelfs progressive metal. Er zijn drie verschillende difficulty modes (4TRAX, 6TRAX en 6TRAX FX) maar daar houdt het niet op. Ook zal het spel nummers bevatten van iconische series als GuiltyGear, Blazblue en Magical beat. Binnen deze modes kan je in de game setting nog verschillende difficulty levels (easy, normal en hard) kiezen, dus als je al een ervaren rythm gamer bent, kan je in de makkelijkste mode nog een beetje uitdaging verwachten. Het is mogelijk om voor dat je begint met spelen het moeilijkheuds niveau al te verhogen.

Superbeat-Xonic-titlecard-hr

Rising games vierde onlangs hun tienjarig bestaan. Het bedrijf geeft spellen voor alle platforms van Sony, Nintendo, Microsoft en zelfs steam uit en heeft tot heden meer dan 120 verschillende titels uitgebracht. Het bedrijf blijft uitbreiden.

Het spel is ook te spelen op de PlayStation TV. Met local en worldwide leaderboards kun je tegen je vrienden of mensen over de gehele wereld spelen en je talent laten zien.

De digitale versie van het spel is al uit in de PlayStation Store, maar de fysieke kopie komt later deze maand nog uit. Er zijn nog een aantal Limited Editions over om te pre-orderen bij de Rising Star Games Store. Van het limited edition exemplaar zijn echter nog maar weinig exemplaren beschikbaar.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek