SUPERHOT VR krijgt een releasedatum voor de PSVR

De populaire en tijdrovende first-person shooter SUPERHOT VR wordt gretig verwacht door de PlayStation VR-eigenaren. Het wachten is nu bijna voorbij, aangezien Sony de release datum voor SUPERHOT VR heeft onthuld.

De ontwikkelaars hebben tijdens de E3 aangekondigd dat SUPERHOT VR naar de PlayStation VR komt, waardoor veel PlayStation VR-eigenaren zich eindelijk konden gaan verheugen op de game, nadat ze teleurgesteld werden omdat de kritisch geprezen shooter niet op hun gekozen platform beschikbaar was.

SUPERHOT VR is al geruime tijd beschikbaar voor PC VR gebruikers, samen met meerdere content patches en tweaks om de gameplay te verfijnen en spelers meer te geven. De ontwikkelaars hebben uitgebreid SUPERHOT VR aangepast voor compatibiliteit met de PlayStation VR. Spelers gebruiken de PlayStation Move-controllers om te bewegen en te schieten.

SUPERHOT VR gebruikt een unieke mechanic waarin de tijd alleen beweegt wanneer jij iets doet. Kogels kunnen onbeweeglijk in de lucht hangen, vijanden zullen in hun sporen bevriezen zolang je niet beweegt. Dit geeft een element van strategie als spelers proberen om door steeds complexere niveaus te navigeren.

Zodra spelers hun vaardigheden in de reguliere gameplay hebben geperfectioneerd, kunnen ze verder gaan naar de ‘Challenge’ of ‘Endless’ modi gaan om hun vaardigheden tot het maximum te testen. De titel heeft een PEGI rating van 12+ ontvangen.

Om alvast in de stemming te komen hebben we hier nog de preview van SUPERHOT VR tijdens de E3 van dit jaar.

PlayStation VR-eigenaren krijgen de gelegenheid om vanaf 19 juli 2017 de game SUPERHOT VR in huis te halen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met eSports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends eSports en andere eSports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en eSports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek