Supernova laat epische CGI trailer zien

Supernova banner

Bandai Namo entertainment Amerika en Primal Game Studio hebben samen een spiksplinternieuwe epische CGI trailer uitgebracht voor hun multiplayer online battle arena (MOBA) game: Supernova. Deze trailer geeft het verhaal van Supernova een nieuwe perspectief!

Supernova is heel uniek in zijn soort, het heeft een sci-fi thema, in Supernova vechten rassen tegen elkaar om te overleven, cyborgs willen de aliens uitmoorden, de aliens willen de robots uitroeien, ga zo maar door. In dit spel moet je gespecialiseerde units maken om zo de tactiek van de vijand te counteren. Het gaat hier dus niet alleen om zoveel mogelijk kills maken zodat je “fed” bent en overal doorheen stormt, maar ook om het tactisch inzetten van je speciale minions.

In deze trailer zien we de minions van deze MOBA, de niet bezongen helden van de MOBA genre staan centraal in het verdedigen van het gevechtsveld, in de trailer zien we ze terug.

In Supernova hebben spelers de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aanbod van Commanders die ieder op zijn eigen manier de aanval controleert en commandeert in het epische gevecht naar galactische dominatie. Elke Commander stelt zijn eigen millitaire krachten samen en upgrade deze naar wat het beste uitkomt in zijn strategische oorlogsvoering. Met de keuze tussen een groot aanbod aan verschillende commanders zoals: gigantische robots, cyborgs en buitenaardse levensvormen die gewend zijn om te leven in deze onverzettelijke en hardnekkige ruimte.

Supernova is op dit moment nog in closed-Beta, maar later dit jaar zal de Beta beschikbaar zijn voor iedereen.

 

Deze MOBA zal free-to-play worden en staat gepland voor release later dit jaar.

Wat denken jullie? Is er ruimte voor nog een MOBA op de markt? Kan deze net zo succesvol worden als SMITE, DOTA2, Heroes of The Storm, of misschien wel zo succesvol als League of Legends? Laat het ons weten!

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek