Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Switch is Nintendo haar snelst verkopende console

Nintendo Account

De Nintendo Switch is de snelstverkopende console van het Japanse bedrijf tot nu toe. Dit is bekend gemaakt door de NPD groep welk sales bijhoud van verschillende producten die op de markt zijn. 

De NPD groep weet te melden dat in Amerika er 906.000 exemplaren van de Switch zijn verkocht in de maand maart. Dit maakt de Switch de snelst verkopende Nintendo console ooit. Opvallend is dit wel te noemen omdat consoles meestal niet in deze tijd van het jaar uitkomen. Dit komt omdat er geen speciale feestdagen zijn in deze tijd van het jaar.

Ook opmerkelijk is dat 100 procent van de mensen die in Amerika een Switch hebben gekocht hier een exemplaar van The Legend of Zelda: Breath of the Wild bij hebben gekocht. Er zijn zelfs meer Switch exemplaren van The Legend of Zelda verkocht als dat er Switch exemplaren over de toonbank zijn gegaan, namelijk 925.000. Ook wel leuk om te melden is dat er in deze periode 460.000 exemplaren van de Wii U versie zijn verkocht.

Breath of the Wild

Het is nog te vroeg om te melden of Nintendo het succes van de Switch kan vasthouden. Maar een goed begin is het halve werk. Het bedrijf wilt graag elke maand minimaal een grote game voor de Nintendo Switch uitbrengen. Dit moet helpen om de verkoop van de console hoog te houden. Deze maand komt bijvoorbeeld Mario Kart 8 Deluxe uit. Nintendo moet nog haar E3 persconferentie houden waar zij nog meer games zullen gaan aankondigen. Dat de Switch in de smaak is gevallen valt niet te ontkennen en het is interessant om te zien waar dit uiteindelijk op uitloopt. De E3 valt ook dit jaar weer in juni.

Ga jij een Nintendo Switch halen of ken jij iemand die al een Nintendo Switch in haar bezit heeft? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek