Sword Art Online: Fatal Bullet krijgt DLC content trailer

Sword Art Fatal Bullet

Bandai Namco komt vandaag met een nieuwe trailer voor hun third-person-shooter/ JRPG titel Sword Art Online: Fatal Bullet. Musketeer X krijgt eindelijk de verdiende spotlight!

De trailer is nog in zijn native taaltje, dus we kunnen vooral alleen maar zien wat er gebeurd. Er komt meer content en er komen meer personages. De eerste personages die gaan komen zijn Yamikaze, Dyne en Musketeer X. Ja, je hoort het goed, drie nieuwe karakters. De vrouwelijke speelster van het tweede seizoen van de anime krijgt dus een grotere rol in deze game. In de serie wordt zij verslagen door Kirito en vervolgens vergeten. In de game zal zij zelfs een stem krijgen, door niemand minder dan Hibiku Yamamura. Fans zullen blij zijn met deze toevoeging aan Sword Art Online: Fatal Bullet.

De tweede DLC komt met andere personages; Clarence en Shirley zullen hier de spotlight pakken. Deze komen rechtstreeks uit Sword Art Online: Alternative Gun Gale Online. Dit is een light novel gebaseerd op Sword Art Online, de novel is tot op de dag van vandaag nog steeds bezig. Deze speelt zich af in dezelfde wereld, maar dan met andere personages. Dit zorgt voor een fris verhaal en zo worden core-anime fans geïntroduceerd aan nieuwe personages. Een goede zet van de developers dus!

Gameplay

De gameplay voor deze DLC zal natuurlijk niet veel anders zijn dan de core game. De core game daarentegen is anders dan vorige titels. Het voelt meer als een shooter gemengd met RPG aspecten. De vorige games voelen meer als actie combat JRPG’s. Hierdoor is deze titel ook anders ontvangen door fans. Sommigen waren teleurgesteld in de verandering, maar de meesten vonden het toch wel een frisse blik. De game kreeg positieve reviews en brengt gelukkig genoeg nieuwe content met zich mee.

Wat vind jij van de Fatal Bullet adaptatie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek