Sword Coast Legends: Early Access

Sword Coast Legends

Ontwikkelaars, n-Space en Digital Extremes, hebben aangekondigd dat hun aankomende Sword Coast Legends, een party-based RPG die zich afspeeld in het Dungeons & Dragons Forgotten Realms universum van Wizards of the Coast, een voorsprong aanbied. 11 september kunnen spelers Sword Coast Legends uitproberen op PC, Mac en Linux.

Zoals gezegd krijg je in Sword Coast Legends dus een voorsprong, deze voorsprong krijg je in drie verschillende sessies. De eerste sessie staat gepland voor het weekend van 11 tot en met 13 september en is alleen voor spelers die één van de Limited Edition Collector’s pack of een Campaign Collector’s pack hebben ge pre-ordered.

De tweede sessie zal lopen in het weekend van 18 tot en met 20 september. Deze tweede sessie is beschikbaar voor alle pre-order klanten. Beide sessies zullen zich richten op de Dungeon Master vormen van Campaign creaties en Dungeon Crawl. Om spoilers te vermijden, zal het verhaal van compagne niet beschikbaar zijn op dit moment.

De derde sessie begint op 24 september en zal doorlopen tot na de release op 29 september. Sword Coast Legends zal worden uitgebracht op PC, Mac en Linux en ondersteund cross-platform. In elk van deze sessies zullen de spelers worden gemengd met teamleden van n-Space, Digital Extremes en Wizards of the Coast. Om mee te doen aan het voorsprong programma moeten de spelers hun spel aankoop gelinkt hebben aan een account op de website. De details van het voorsprong programma worden verstuurd naar het bijbehorende e-mailaccount. De deelnemers van het PAX Prime Event in Seattle dit weekend kunnen Sword Coast Legends alvast ervaren en feedback geven.

Game Features:

  • Singleplayer-campagne die door de leden van het managementteam van Dragon Age is gemaakt.
  • Kiezen uit vijf speelbare rassen en zes unieke karakter klassen om jouw eigen stoere avonturier te creëren.
  • Sword Coast Legends is de boeiende en complexe RPG waar je op hebt gewacht en is voorzien van pauzetijd, party-based tactische gevechten en het betrekken van verhaallijnen.
  • Dundeon Master Mode: maak je eigen epische avontuur om met je vrienden te delen, of verbeter hun ervaring als hun jouw dungeon doorkruisen.
  • Vindt plaats in de Dungeons & Dragons Fogotten Realms universum die gebaseerd is op de vijfde editie regelset met invloeden van Dungeons & Dragons verhaallijn en legende.

Er zijn verschillende pre-order packs, de Digital Pre-Order Pack, de Digital Deluxe Pre-Order pack, de Limited Edition Collector’s Pre-Order pack, de Digital Deluxe Campaign Pre-Order pack en de Limited Edition Collector’s Campaign Pre-Order Pack. Wat er allemaal in deze packs zit kan je vinden op de website onder het kopje about.

Ook komt dit spel uit voor PS4 en Xbox One in het vierde kwartaal van 2015. Vanaf nu te pre-orderen op de website, steam en voor PS4 in de Playstation Store

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek