Sword Fantasy Online is vanaf vandaag beschikbaar op iOS

Sword Fantasy Online

Elysium Games introduceert een nieuwe MMORPG game in anime stijl, Sword Fantasy Online is vanaf vandaag te downloaden in de iOS App Store.

De game beschikt over een innovatief besturingssysteem waarmee spelers de character kunnen besturen om aanvallen uit te voeren, ontwijken, rennen, dashen en vaardigheden gebruiken zoals in echte arcade actiegames met alleen de duim van de hand die de telefoon vasthoudt. In vergelijking met het traditionele tweehanden bedieningssysteem van actiegames, heeft dit innovatieve éénhandbedieningssysteem bijna geen leercurve, geeft spelers de vrijheid om het spel overal op te nemen en te spelen wanneer ze een moment van vrije tijd hebben.

Toch kunnen spelers ingewikkelde combo’s doen, zoals het gebruiken van een zwaard of een magische aanval die vijanden van de grond slaat en om dan op te volgen met een vlaag van slagen om ze in de lucht te vernietigen. Spelers kunnen een team van 5 kiezen uit tientallen anime helden en schattige meisjes, tientallen unieke bazen bevechten, kerkers bevrijden en nog veel meer. De focus van de game ligt op het bieden van nieuwe ervaringen voor elk moment van het spel.

Sword Fantasy Online biedt veel meer dan alleen acties. Op sociaal gebied, zoals een MMORPG, kunnen spelers in steden rondlopen, chatten met vrienden, lid worden van clans, deelnemen aan clan toernooien, minigames spelen, de wereldbaas uitdagen en nog veel meer!

Primaire kenmerken:

  • Single Hand Arcade Style acties
  • Prachtige artwork, leuke anime meisjes, perfect voor anime fans
  • Tientallen unieke geweldige bazen, inclusief oude draken en stenen Golems
  • Volledig MMO sociaal systeem en minigames
  • Dagelijkse gratis Gems, alle inhoud ontgrendelbaar door te spelen

Wie gaat deze game uitproberen? Heb je de game al gespeeld? Vertel ons hieronder wat jij ervan vond.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek