Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Take-Two: Red Dead Redemption 2 V.S. GTA Online

Red Dead Redemption 2 online

Tijdens recente briefings liet Take-Two management zien dat zij zeer goed zijn in het ontwijken van vragen over Red Dead Redemption 2. Rockstar zal alle aankondigingen over de game doen. Toch werden enkele dingen duidelijk. De game blijkt de potentie hebben om veel te verkopen.

Het eerste deel verkocht in het eerste jaar 8.5 miljoen keer en in totaal zo’n 15 miljoen keer. De verwachtingen voor het tweede deel liggen dus hoog. CEO Strauss Zelnick zegt dan ook enorm enthousiast te zijn over de game en de potentie van Red Dead Redemption 2 om veel opbrengsten binnen te halen. Het enthousiasme blijft echter niet bij de verkoopcijfers. Het gaat namelijk verder naar de online mogelijkheden van de game. Rockstar zal daar in de toekomst meer over loslaten. Toch is nu al duidelijk dat de game online veel gaat doen.

Red Dead Redemption 2 online

De marketing van Take-Two zal ook weer groot zijn. Zelnick maakte duidelijk dat we veel marketing support kunnen verwachten. Eerder dit jaar maakte een analyst firma al de voorspelling dat Red Dead Redemption 2 op zijn minst 15 miljoen exemplaren in de verkoop zal zien gaan. Zelnick werd naast deze dingen nog gevraagd over wat hij denkt dat de online mode van de nieuwe Red Dead game gaat doen. Vooral wanneer het gaat om het concurreren met de Online mode van GTA. Volgens Zelnick is er geen sprake van concurrentie omdat spelers entertainment producten niet per se nodig hebben maar juist graag willen hebben. Wanneer een product spelers niet aanspreekt, zullen zij het product niet aanschaffen. Zijn er meerdere dingen die een speler aanspreken dan zal de speler deze producten waarschijnlijk allemaal in huis halen. Volgens Zelnick gaat het hier dus niet om concurrentie. Toch dient GTA Online als een voorbeeld. Zelnick denkt dat deze mode het zo goed blijft doen vanwege de uitstekende kwaliteit. Dat is voor Red Dead Redemption 2 ook de bedoeling.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek