TCG – Pokémon Sun & Moon-Celestial Storm aangekondigd

Gisteren heeft The Pokémon Company International laten weten dat er een nieuwe uitbreiding voor de Pokémon Tracing Card Game (TCG) onderweg is. Deze uitbreiding, Sun & Moon-Celestial Storm, zal op 3 augustus, 2018 in Nederland verschijnen. Die-hard fans kunnen echter al eerder aan de slag met de nieuwe uitbreiding.

Van 21 tot en met 29 juli zullen er try-outtoernooien door heel Nederland georganiseerd worden. Je kunt hier vinden welke winkels er mee doen aan deze try-outtoernooien en wanneer de gehouden worden.

De uitbreiding, daar gaat het tenslotte om, zal meer dan 160 kaarten toevoegen aan het Trading Card universum van jouw favoriete monstertjes. Het is hoogst tijd voor Emerald Storms. Maak je klaar voor strijd met windkracht 10 tussen Pokémon en wezens uit Ultra Space. Tussen deze 160 nieuwe kaarten zijn een aantal nieuwe Pokémon die jou zullen steunen in het heetst van de strijd. Maak kennis met:

  • Articuno-GX;
  • Blaziken-GX;
  • Scizor-GX;
  • Stakataka-GX;
  • Rayquaza-GZ.

Vanaf 3 augustus kunnen TCG spelers deze nieuwe Pokémon aan hun decks toevoegen. Wederom zal je booster packs kunnen bemachtigen die er voor zorgen dat je gegarandeerd één zeldzame kaart ontvangt. De booster packs bevatten het volgende: 10 kaarten van de uitbreiding, waaronder minstens één zeldzame en één Basic Energy-card.

Benieuwd wat de Sun & Moon-Celestial Storm uitbreiding zoal te bieden heeft tussen al deze 160 nieuwe kaarten?

  • 3 nieuwe Prism Star-kaarten (Latios, Latias, Jirachi);
  • 11 Pokémon-GX;
  • 27 Trainer-kaarten

Ga jij nog vóór 3 augustus aan de slag met deze uitbreiding via een try-outtoernooi? Ga je vanaf 3 augustus je eigen deck versterken, of sla je deze uitbreiding over?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek