SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Battlefield 1 Official soundtrack

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

Wij gebruiken Teamspeak3 voor onze communicatie binnen intheGame. Hier kan je gezellig met elkaar kletsen of één van de vele games spelen die wij ondersteunen. Wil jij ons ook vergezellen met jouw gezelligheid op Teamspeak? Volg dan deze stappen hieronder en je bent over maximaal 5 minuten op onze Teamspeak server.

Teamspeak is een gratis programma wat te downloaden is via teamspeak.com.
Klik hier om direct de download pagina te bezoeken.

Nadat de Teamspeak 3 cliënt is geïnstalleerd is het noodzakelijk om de benodigde informatie in te vullen. Wij adviseren hiervoor een “Bookmark / Favorieten” aan te maken.

[IMG]
[IMG]

Bij de aangemaakte “Bookmark / Favorieten” vul je de onderstaande informatie in. Klik hierna “Apply” om de “Bookmark / Favorieten” op te slaan.

Benaming: intheGame Community Teamspeak 3
Adres: ts.inthegame.nl
Bijnaam: Zelf in te vullen
Paswoord: itg
Tip 1: Wil je bij het opstarten van Teamspeak 3 automatisch verbinding maken met onze Teamspeak 3 server? Vink dan “Verbind bij opstarten / Connect at startup” aan.
Tip 2: Als jij wilt dat jou nickname automatisch veranderd in je favorieten als je dubbelklikt op je naam? Zet dan een vinkje bij Automatisch update nickname in favorieten / Automatically update nickname in bookmarks aan in de opties.

[IMG]

Klik op “intheGame Community Teamspeak 3” om verbinding te maken met onze Teamspeak 3 server.

[IMG]

De intheGame community maakt gebruik van een Teamspeak integratie functionaliteit via het forum. Dit betekent dat leden zelf de juiste rang op onze Teamspeak3 server kunnen krijgen door middel van hun unieke Teamspeak ID in te voeren. Hieronder kun je stap voor stap lezen welke handelingen je moet uitvoeren. Omdat sommige leden hun Teamspeak 3 cliënt in het Engels hebben draaien zal je achter elk zwart gedrukt woord de Engelse vertaling vinden.

Teamspeak integratie werkt enkel als jij je hebt aangemeld als Recruit of al lid bent van de community. Mocht je beide niet zijn dan krijg je een fout bericht in je scherm te zien. Lid van de community betekend niet enkel jezelf registreren op het forum, maar> Aanmeld formulier ingevuld> Recruit periode van maximaal 30 dagen> Afhankelijk van jouw activiteit ben je binnen 30 dagen volwaardig lid van de intheGame community.

Maximaal 30 dagen Recruit? Ja, deze periode is om te wennen en elkaar te leren kennen. In deze periode word je persoonlijk geïntroduceerd binnen de community, op Teamspeak en beantwoorden wij al jou vragen. Als jij actief bent en dagelijks op het forum, de website of Teamspeak zit zul je sneller door je Recruit periode gaan. We hebben Recruits gehad die binnen een aantal dagen al volwaardig lid zijn geworden.

Om de juiste rank te verkrijgen op onze Teamspeak 3 is het nodig om eerst je “unieke ID” (Unique ID) te kopiëren en deze te koppelen met je forum account. Het ID kun je vinden in je teamspeak 3 cliënt bij “instellingen” (Settings) en hierna op “Identiteiten”(Identities) te klikken, zoals je hieronder in de afbeelding kunt zien.

[IMG]

Het “unieke ID” (Unique ID) kun je kopiëren door de tekst in de zwarte cirkel te selecteren. Het “unieke ID” (Unique ID) bestaat uit letters en cijfers. Om veiligheidsredenen is deze uit de hieronder afgebeelde afbeelding verwijderd.

[IMG]

Om jou integratie te kunnen voltooien volg je de onderstaande 4 stappen. Deze zijn aangegeven door middel van een afbeelding om het jou makkelijker te maken.

Stap 1:

[TS3IMG]

Stap 2:

[TS3IMG]

Stap 3:

[TS3IMG]

Stap 4:

[TS3IMG]

Als je alle bovenstaande 4 stappen hebt doorlopen en uitgevoerd is jou account(Als het goed gegaan is) gekoppeld met ons forum. Eventueel kun je ook kun je via de onderstaande link jou Teamspeak koppelen(integreren) met het forum. Via de link word je doorverwezen naar de Teamspeak integratie pagina. Als de bovenstaande stappen gelukt zijn zie jij op Teamspeak je gebruikersgroep veranderen. Is dit niet het geval verzoeken wij jou de bovenstaande stappen nogmaals door te lezen.

Heb je ondanks alle hierboven vermelde stappen nog vragen? Of begrijp je deze handleiding niet helemaal? Neem dan contact op met één van de Community of Game leiders van intheGame.

Spring naar werkbalk