SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Wij gebruiken TeamSpeak 3 voor onze communicatie binnen de community. Hier kan je gezellig met elkaar kletsen of één van de vele games spelen die wij ondersteunen. Heb jij ook interesse om bij ons op TeamSpeak te komen, mee te gamen? Ook als gast ben je namelijk welkom! Volg dan de onderstaande stappen en je bent over maximaal drie minuten op onze TeamSpeak server.

Teamspeak is een gratis programma wat te downloaden is via teamspeak.com. Nog geen TeamSpeak geïnstalleerd? Klik hier om direct de download pagina te bezoeken.

Nadat de Teamspeak 3 cliënt is geïnstalleerd is het noodzakelijk om de benodigde informatie in te vullen. Wij adviseren hiervoor een “Bookmark / Favorieten” aan te maken.

[IMG]
[IMG]

Bij de aangemaakte “Bookmark / Favorieten” vul je de onderstaande informatie in. Klik hierna “Apply” om de “Bookmark / Favorieten” op te slaan.

Benaming: intheGame Community Teamspeak 3
Adres: ts.inthegame.nl
Bijnaam: Zelf in te vullen
Paswoord: itg
Tip 1: Wil je bij het opstarten van Teamspeak 3 automatisch verbinding maken met onze Teamspeak 3 server? Vink dan “Verbind bij opstarten / Connect at startup” aan.
Tip 2: Als jij wilt dat jou nickname automatisch veranderd in je favorieten als je dubbelklikt op je naam? Zet dan een vinkje bij Automatisch update nickname in favorieten / Automatically update nickname in bookmarks aan in de opties.

[IMG]

Klik op “intheGame Community Teamspeak 3” om verbinding te maken met onze Teamspeak 3 server.

[IMG]

De intheGame community maakt gebruik van een Teamspeak integratie functionaliteit via het forum. Dit betekent dat leden zelf de juiste rang op onze TeamSpeak3 server kunnen krijgen door middel van hun unieke TeamSpeak ID(UUID) in te voeren. Hieronder kun je stap voor stap lezen welke handelingen je daarvoor moet uitvoeren. Omdat sommige leden hun TeamSpeak 3 cliënt in het Engels hebben draaien zal je achter elk zwart gedrukt woord de Engelse vertaling vinden.

Teamspeak integratie werkt enkel als jij je hebt aangemeld als Recruit of al volwaardig lid bent van de community. Mocht je beide niet zijn dan krijg je een fout melding in je scherm te zien. Lid van de community betekend niet enkel jezelf registreren op het forum, maar> Aanmeld formulier ingevuld> introductiefase van maximaal 10 dagen> Afhankelijk van jouw activiteit kun je binnen 10 dagen volwaardig lid zijn van de intheGame community.

Maximaal 10 dagen Recruit? Ja, deze periode is om te wennen en elkaar te leren kennen. In de introductiefase word je persoonlijk geïntroduceerd binnen de community via TeamSpeak en beantwoorden wij al jou vragen. Als jij actief bent en gewoon gezellig met ons mee speelt zul je sneller door je introductiefase gaan. We hebben meerdere Recruits gehad die binnen een aantal dagen al volwaardig lid zijn geworden.

Om de juiste rank te verkrijgen op onze Teamspeak 3 is het nodig om eerst je “unieke ID” (Unique ID) te kopiëren en deze te koppelen met je forum account. Het ID kun je vinden in je teamspeak 3 cliënt bij “instellingen” (Settings) en hierna op “Identiteiten”(Identities) te klikken, zoals je hieronder in de afbeelding kunt zien.

[IMG]

Het “unieke ID” (Unique ID) kun je kopiëren door de tekst in de zwarte cirkel te selecteren. Het “unieke ID” (Unique ID) bestaat uit letters en cijfers. Om veiligheidsredenen is deze uit de hieronder afgebeelde afbeelding verwijderd.

[IMG]

Om jou integratie te kunnen voltooien volg je de onderstaande 4 stappen. Deze zijn aangegeven door middel van een afbeelding om het jou makkelijker te maken.

Stap 1:

[TS3IMG]

Stap 2:

[TS3IMG]

Stap 3:

[TS3IMG]

Stap 4:

[TS3IMG]

Als je alle bovenstaande 4 stappen hebt doorlopen en uitgevoerd is jou account(Als het goed gegaan is) gekoppeld met ons forum. Eventueel kun je ook kun je via de onderstaande link jou TeamSpeak koppelen(integreren) met het forum. Via de link word je doorverwezen naar de TeamSpeak integratie pagina. Als de bovenstaande stappen gelukt zijn zie jij op TeamSpeak je gebruikersgroep veranderen. Is dit niet het geval verzoeken wij jou de bovenstaande stappen nogmaals door te lezen.

Heb je ondanks alle hierboven vermelde stappen nog vragen? Of begrijp je deze handleiding niet helemaal? Neem dan contact op met één van de Community beheerders of Staff- leden van intheGame.

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk