The Walking Dead: Michonne eerste zes minuten teaser

The Walking Dead: Michonne

The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniseries, zoals de volledige titel luidt, is een nieuwe episodische game van Telltale Games, een bedrijf dat inmiddels een begrip geworden is in de wereld van graphic novel games. Gisteren toonden zij de eerste zes minuten van hun laatste titel.

Telltale Games maakte naam in de gameindustrie vanwege de verfrissende draai die het bedrijf gaf aan bekende licenties. Dit deden ze in de vorm van graphic novel games, waarin verhaal, beleving en keuzes maken centraal staan. Bekende licenties die gegoten zijn in een Telltale-jasje zijn onder andere Minecraft, Game of Thrones en Borderlands.

Ook The Walking Dead maakt deel uit van het oeuvre van Telltale Games. Zo waren Season 1 en, met name, Season 2 een groot succes. Hierop volgend in de serie verschijnt The Walking Dead: Michonne, waarvan de eerste episode, In Too Deep vanaf 23 februari beschikbaar is.

the walking dead: michonne

Michonne in de TV-serie, gespeeld door Danai Gurira

De nieuwe miniseries vertelt het verhaal van Michonne, een stoere babe die na de zombie-uitbraak probeert haar leven weer op te pakken. Gekweld door haar eigen verleden en het verdriet van de familie die ze verloren is, komt Michonne in de eerste episode terecht bij Pete en zijn bemanning op het schip The Companion. Tijdens hun zoektocht naar overlevenden en en eten, komen ze in aanraking met een bruut bloedbad: wat is hier gebeurd? Michonne en de bemanning reizen af naar Monroe, een kolonie van overlevenden, in de hoop daar het antwoord te vinden…

Michonne wordt in de game niet gespeeld door haar TV-serie evenbeeld Danai Gurira, maar door Samira Wiley, die we kennen als Poussey in Orange Is The New Black.

The Walking Dead: Michonne zal een miniseries zijn, wat inhoudt dat de game slechts drie episodes zal bevatten. De eerste episode verschijnt op 23 februari. Episode 2, Give No Shelter, is vanaf maart speelbaar. De afsluiter, What We Deserve, is beschikbaar vanaf april. Voor €14,99 ontvangt de speler alledrie de episodes.

De eerste zes minuten van In Too Deep kan je hieronder bekijken!

The Walking Dead: Michonne verschijnt vanaf 23 februari op PC, PS3, PS4, X360 en XBONE.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek