Teaser nieuwe Pokémon film staat online

De teaser trailer voor de 2018 Pokémon film is zojuist live gegaan, en ziet er al veelbelovend uit.

De teaser laat zien dat er in de nieuwe film gebruik gemaakt zal worden van een hele nieuwe tekenstijl. Als alles volgens planning verloopt zal de film op 13 juli 2018 in Japan gereleased worden. De productie van de film word, net zoals in eerder verschenen Pokémon films, opgepakt door de firma OLM. Ditmaal staan ze er echter niet alleen voor. Ze worden namelijk geholpen door Wit Studio. Wit Studio heeft onder andere de productie van Attack on Titan op hun naam staan.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek