Teaser onthuld nieuwe Lego Marvel game

lego-marvel-super-heroes

Er zijn al veel Lego games op de markt, dus nog één game erbij kan geen kwaad. De laatste teaser van Warner Bros. games en TT games kondigt Lego Marvel Super Heroes 2 officieel aan.

De teaser is een kort filmpje die het nieuwe spel onthuld. De video is recent gepost op Facebook, klik hier om het filmpje te bekijken. Het heeft echter stukjes van de nieuwe film “Guardians of the Galaxy Vol. 2” in de teaser. Mensen die de film nog niet gezien hebben, wordt aangeraden om deze video niet te bekijken aangezien er mogelijke spoilers voorkomen in het korte filmpje.

De volledige versie van de trailer wordt beschikbaar gesteld op 23 Mei.

Lego Marvel Super Heroes 2 zal zonder twijfel karakters en plot punten van de recentere Marvel films bevatten. Een korte verschijning van Doctor Strange is een bevestiging hiervan.

De eerste Lego Marvel Super Heroes kwam uit in 2013, de last gen tijd. Deze game heeft goede reviews gekregen omdat de game veel variatie bevatte op basis van verhaallijnen. De nieuwe game zal ongeveer dezelfde sfeer geven. Enige details of informatie is nog niet bekend maar zal in de loop van volgende week beschikbaar komen als de volledige trailer wordt gereleased.

Kijken jullie vooruit naar de nieuwe blokjes-bouwen game? Laat je mening achter hieronder in de reacties!

Een release datum voor Lego Marvel Super Heroes 2 is nog niet bekend.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek