Technomancer E3 trailer toont chaotische planeet mars

technomancer

Technomancer, de sci-fi RPG die 28 juni zal verschijnen voor de Playstation 4, Xbox One en PC heeft een nieuwe trailer gekregen waarin we meer te zien krijgen van de planeet Mars, ook wel bekend als de rode planeet.

Mars is een barre wasteland, en de thuis planeet van de vergeten kinderen op Aarde. op de vlakte vechten oorlogvoerende corporaties oorlogen vanuit hun steden met andere facties om de belangrijkste resource, en de enige resource: water. Maar onder de grond, tussen alle scheuren en kiertjes zul je facties tegen komen die hele andere belangen hebben dan water, en zul jij, door de mens gehate, mutanten tegen komen die permanent zijn aangetast door de radiatie van de zon.

Benieuwd naar deze planeet? Bekijk dan onderstaande E3 trailer voor Technomancer!

Jij speelt als Technomancer in deze gevaarlijke wereld en moet met jou elektrische krachten van vernietiging samen met jouw companions er voor zorgen dat jij jouw doelen behaald. Met de keuze uit Diplomacy, Trickery, of combat kun jij jouw questen voltooien. Verzamel XP en lever up om nieuwe skills te leren of perks te unlocken verspreid over vier unieke skill trees. Loot, koop en craft je eigen wapens, en harnassen voor jou en companions om een kans te maken op overleving op deze chaotische planeet. Het lot van de planeet ligt compleet in de handen van jou en je companions.

Wellicht gaan we op E3 meer zien over deze game, en omdat deze al bijna het daglicht gaat zien zit er hopelijk en waarschijnlijk ook wat gameplay bij. Maar daarover meer, tijdens de E3 over een paar dagen!

Technomancer verschijnt op 28 juni exclusief voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek