Bekijk de trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Onze favoriete high-kicking reptielen zijn weer eens terug met het tweede deel van de Teenage Mutant Ninja Turtles! Het deel heet Out of the Shadows en is het vervolg op het eerste deel dat in 2014 te zien was in alle bioscopen. De eerste film was een hit en wij kijken zeker uit naar deel 2.

Onze grappige maar brute helden: Donatello, Raphael, Leonardo en Michelangelo zijn binnenkort weer op het witte doek te zien. De film zal ergens in de zomer van dit jaar gaan releasen. Een nieuwe trailer voor deze action sequel is tijdens WonderCon in Los Angeles voor het eerst te zien geweest. Bekijk de trailer hier beneden:

Er zijn weer een aantal bekende gezichten te zien zoals de altijd mooie Megan Fox. Ook kun je Stephen Amell zien, die sommigen kennen als the Green Arrow. De Turtles zullen in deze films spelen met een aantal heroes en villains zoals de welbekende Shredder, Casey Jones, Bebop en Rocksteady.

Natuurlijk zijn er nog een boel mensen die het eerste deel nog niet hebben gezien. Deze film was door velen al geliefd. Mocht je dus het eerste deel nog niet mee hebben gekregen dan kun je hier beneden de trailer bekijken:

De films zijn beiden bedoelt om grappig te zijn, en je zo hard te laten lachen dat je buikpijn krijgt. Maar ook vertellen de films een verhaal en voor een film met een boel CGI, vond ik het verhaal van het eerste deel al goed genoeg. Ik ben dus zeer benieuwd naar het tweede deel.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows zal vanaf 3 juni 2016 te zien zijn in bioscopen. Ga jij de film zien? En wat vond je van het eerste deel? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek