Tekken 7 bundel: Ps4 Pro en slim in Europa

Tekken 7 bundel

De aankomende multiplatform fighting game Tekken 7 krijgt een PS4 Pro Tekken 7 bundel. Dit is echter alleen het in Europa. Playstation Frankrijk kondigde een nieuwe system bundel aan met een PS4 Pro. Het zal een PS4 met 1TB harde schijf en een exemplaar van Tekken 7 worden. Daarnaast komt er nog een 500GB slim versie. De prijzen zijn nog niet geheel duidelijk.

De PS4 pro kwam in september uit in de V.S. maar kreeg geen officiële bundels. Sommige retailers stelden daarom hun eigen bundels samen. Of de Tekken 7 bundel in de V.S. verkrijgbaar zal zijn is nog niet duidelijk. Geruchten gaan namelijk dat Sony met de next-gen Playstation bezig is. Deze zou moeten launchen in 2018. Sony maakte dan ook de voorspelling dat de verkoop van de PS4 zou dalen. Sony zat er in het verleden niet ver naast met hun voorspellingen. De verwachti
ng was dat 60 miljoen exemplaren van de PS4 zouden worden verkocht in het eerste fiscale jaar. Dat bleek precies te kloppen. Waarom Sony een daling verwacht is niet duidelijk.

Tekken 7 bundel

Tekken 7 krijgt een paar updates tegenover de vorige games. Zo zal Roger, de vechtende kangoeroe, ontbreken. Reden daarvoor is dat er een tijd geleden een video rond ging waarin een kangoeroe een man zijn hond aanviel. De man sloeg de kangoeroe om zijn hond los te krijgen. Dit filmpje zorgde voor veel kritiek. Hoewel Kuma, de vechtende beer, mag echter blijven. Ook panda blijft aanwezig. De gedachtegang hier achter is dat beren sterker zijn dan mensen. Hoewel Roger en Kuma beide genetisch gemanipuleerd zijn en het dus makkelijk zouden kunnen redden moet Roger zijn plekje in her roster opgeven.

De game zal echter wel een uitgebreide character customization system krijgen. Hopelijk maakt dit het een en ander goed. Tekken 7 kreeg recent de gold status. Dit wil zeggen dat de game zonder vertraging uit zal moeten komen.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek