Tekken 7 heeft de status Golden gekregen

Tekken7

De release datum voor Tekken 7 zou definitief moeten zijn zonder last minute vertragingen, het spel is namelijk gisteren officieel golden geworden.

Dit nieuws werd bevestigd via een tweet van Mark Julio, die de Brand Manager is voor de Tekken-serie. Hij heeft de onderstaande foto en met het volgende bericht geplaatst: “We live, breathe and bleed this game. It’s finally ready for the world on June 2nd. Please pre-order & support #TeamTEKKEN!”

Tekken7PS4

De console en PC versie van Tekken 7 was al lang in ontwikkeling sinds het spel al eerder in de arcades werd vrijgegeven. De home-versie van het spel bevat een verhaalmodus en nog veel meer functies en modes.

Je kunt op 2 juni 2017 een kopie van het spel voor de PC, PS4 en Xbox One op halen in de winkels. Na de release zullen er DLC-pakketten komen waarin meer vechters worden toegevoegd aan de game en de gebruikelijke nieuwe skins voor deze personages.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek