Tekken 7 release date en meer

tekken 7

Bandai Namco heeft eindelijk de releasedatum van Tekken 7 bekendgemaakt. Tekken 7 zal op 2 juni dit jaar uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Met deze bekendmaking hebben ze een nieuwe trailer uitgebracht.

Buiten de release date krijg je nog wat meer informatie in de trailer. Je ziet op het eind van de trailer een standaard versie met pre-order bonus en een collector’s edition. Naast deze twee edities komt er ook nog een Digital Deluxe Edition met Season Pass.

Collector’s Edition:

Bij deze Collector’s Edition van de game krijg je natuurlijk de nodige extra’s voor de echte fan van de franchise.

  • Exemplaar van Tekken 7 (Deluxe Edition)
  • 30cm groot figurine van Kazuya die Heihachi aanvalt
  • Steelbook
  • Soundtrack
  • Speciale verpakking

tekken 7 collector's edition

Season Pass:

De Season Pass zal spelers toegang geven tot drie contentpakketten. Deze pakketten bevatten zoal nieuwe speelbare personages, stages, een nieuwe modus, kostuum pakketten en een bonus ‘Metallic Costume Pack’ dat uit 35 onderdelen bestaat.

Pre-order bonus:

Als je een pre-order plaats voor Tekken 7 krijg je daar natuurlijk ook een bonus bij. Deze bonus komt in de vorm van een downloadable personage genaamd Eliza. Eliza hebben we al eens eerder gezien in Tekken Revolution. Hieronder de trailer van Eliza.

De PlayStation 4 versie van Tekken 7 bevat trouwens ook nog wat exclusieve content, namelijk legacy kostuums uit Tekken 2 en Tekken 4 voor King, Xiaoyu en Jin, evenals een Jukebox modus waarmee je klassieke Tekken muziek kan beluisteren. Hiermee kan je ook een eigen playlist maken die je vervolgens kan gebruiken tijdens het spelen van de game.

Ben jij klaar voor het Iron Fist Tournament? Ik kan niet wachten tot hij uit is. Met welke personage speel jij het liefst? Laat het ons weten.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek