Telltale kondigt nieuwe Walking Dead, Wolf Among Us en Batman aan

Walking Dead Season 2

Telltale heeft een video online gezet waarin zij aankondigingen hebben gedaan over games die binnen nu en eind volgend jaar te spelen zullen zijn. 

De Telltale Summer update, zo heette de video die online is gezet op Youtube. De video is hieronder te zien:

 

Telltale Batman Seizoen 2

Er komt een nieuwe Batman game aan welk zich lijkt te richten op de vijand genaamd ‘The Riddler’. Ook zien we The Joker weer terug welk ook in seizoen 1 te zien was. De eerste aflevering van dit nieuwe seizoen is zelfs al op 8 augustus van dit jaar te spelen. In totaal zullen er vijf afleveringen komen. Je hoeft dus niet lang te wachten op het nieuwe avontuur van Bruce Wayne en Batman.

The Walking Dead – Laatste seizoen

batman telltale

Er komt een einde aan The Walking Dead serie van Telltale. In het laatste seizoen zul je met Clementine spelen, een publiekslieveling. In dit nieuwe seizoen zul je voor een aantal lastige keuzes komen te staan. Omdat dit het laatste seizoen gaat zijn zullen je keuzes nog meer een rol spelen als voorheen. The Walking Dead het laatste seizoen, waarin het hoofdstuk van Clementine zou worden afgesloten, is te spelen in 2018.

The Wolf Among Us Seizoen 2

Een absoluut hoogtepunt in de spellen van Telltale was The Wolf Among Us. Fans zitten al jaren te vragen over wanneer er nou een nieuw deel gaat komen in dit spel. Vandaag kon Telltale eindelijk hier antwoord op geven. In 2018 kunnen wij het nieuwe seizoen spelen van The Wolf Among Us.

Hiermee sloot de video ook af. Er zijn dus wel een aantal grote aankondigingen gedaan. Vooral het stoppen van The Walking Dead serie zou er voor veel fans van de serie enorm inschieten. Maar met de aankondiging van het langverwachte The Wolf Among Us wordt een hoop goed gemaakt.

Naar welk spel kijk jij het meest uit? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek