Tera: The Lost Isle is hier!

Vanaf nu zal één van de populairdere gratis MMORPG’s genaamd Tera zijn nieuwe expansion speelbaar maken, Met een revamped character creation begin jij nu jou nieuwe avontuur!

Tera, de MMORPG spelers hebben er vast wel eens van gehoord, één van de eerste MMO’s met action combat, that’s right! in deze game moet je daadwerkelijk skills hebben in je movement en timing in tegenstelling tot de standaard click & cast games. In de nieuwe expansion begin je op Stepstone Isle. Creëer jou character en ontdek Stepstone Isle zoals je nog nooit een map hebt explored. Met een nieuwe start menu die ervoor zorgt dat jij met races en classes je perfecte combinatie kunt vinden.

Nog een mooie aanvulling voor de game is de nieuwe PvP Battleground. De Gridiron Academy zal de nieuwe experience worden voor spelers tussen levels 40-64, dit is een eigen versie op de level 65 battleground die al in de game te spelen was, compleet met Vanguard quests en reputation rewards.
Terugkerende spelers kunnen hun voordeel pakken door naar de ”Returning Hero” tab te gaan op het Vanguard request screen. Deze feature zorgt ervoor dat spelers tussen level 58-65 die minstens al een maand niet meer in hebben gelogd een soort van walkthrough krijgen over de nieuwe skills en avonturen in de game.

Om Halloween te vieren kunnen spelers vanaf 15 oktober de terugkeer van ”Kyra’s Pop-Up Potion Shack” meemaken. Dit is één van de jaarlijkse Halloween features die deze game bevat. Voor degene die niet bekend zijn met Tera maar wel op zoek zijn naar een gratis MMORPG is hier voor jullie een trailer, daarbij moet ik zeggen dat na zelf een tijdje gespeeld te hebben ik wel veel potentie in de game zag en dan heb ik het over ongeveer twee jaar geleden. Misschien dat ik zelf nog ga kijken hoe de game gegroeid is!

Tera: The Lost Isle is vanaf 13 oktober beschikbaar, ga jij hem spelen? Laat ons weten wat jij vind in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek