Terug in de tijd met Far Cry Primal

Far Cry Primal mammoth

Far Cry Primal, het nieuwste deel in de Far Cry-reeks zal gaan verschijnen op 23 februari en ondanks dat we al veel nieuws, gameplay en trailers van de game hebben mogen bekijken, komen ze nu met een epische reclamespot die jij misschien wel op jouw tv langs zult zien komen. Natuurlijk kun je hem ook hier bekijken!

Ubisoft heeft gisteren deze reclamespot gedebuteerd voor de kijkers. De video laat oorlogen en gevechten zien in een geweldig tripje door de tijd heen: denk aan de tweede wereldoorlog, de middeleeuwen en noem het maar op! Het begint bij een futuristisch uitziende oorlog en voor dat ze bij de prehistorie uit komen waarin Far Cry Primal zich af zal spelen, ligt jouw kaak waarschijnlijk al op de grond. Bekijk hier beneden de reclamespot:

De video zal spelers aanmoedigen om het gevecht mee te voeren en te overleven in een prehistorische setting. Primal speelt zich af in 10.000 BC in een fictionele regio genaamd “Oros”. Spelers zullen veel wilde beesten tegen gaan komen in Primal en kunnen een aantal hiervan ook tam maken zoals mammoeten, sabeltandtijgers en jaguars. Het reclamespotje wordt nu gezien als de beste van het jaar. Mochten er niet nog betere game trailers op tv verschijnen dit jaar, dan is het dat misschien ook wel!

Natuurlijk zijn er ook mensen onder ons die nog geen gameplay of iets dergelijks van Far Cry Primal hebben gezien, of die nog totaal geen idee van de game hebben. Vooral aangezien dit deel in de reeks een hele andere setting heeft dan dat Far Cry spelers überhaupt al gewend zijn, vraag je je af of dit deel genoeg verandering zal brengen om de game ‘vers’ te houden. JayBirdGaming TV heeft een video geüpload op YouTube die een soort van vergelijking weer zal geven tussen Primal en het vierde deel, Far Cry 4. Bekijk de video hier beneden:

Ben jij het eens met de vergelijking? Wat vind jij van het reclamespotje? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Far Cry Primal zal in de schappen te vinden zijn vanaf 23 februari en is te spelen op de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek