Terugkomst Alan Wake zal geen game worden

Alan Wake Xbox 360

Mensen die hoopten op een sequel op de al iets oudere game Alan Wake zullen nog even moeten wachten. Ooit zal er een tweede deel komen, maar dat zal helaas nog wel even kunnen duren. Wel kunnen wij jullie melden dat er een nieuw project onderweg is, Alan Wake’s Return.

Een klein tijdje terug is er een trademark online gekomen over iets dat ‘Alan Wake’s Return’ heet. Veel speculaties gingen rond maar niemand wist precies hoe of wat het zou gaan worden. Kort daarna kwamen we erachter dat er een live-action trailer van deze terugkomst van Wake zat in Quantum Break. Dit is allemaal gebeurd voor dat developer Remedy überhaupt al iets over het project naar het publiek had gebracht. Natuurlijk wisten we ook nog niet in welke vorm Alan terug zou keren maar helaas voor de gamers onder ons, het zal geen game worden.

In deze korte news update zul je meer informatie krijgen. Sam Lake, een creative director van Remedy Entertainment vertelt Kotaku UK dat Alan Wake’s Return een live-action mini serie zal worden, of in ieder geval, Alan zal een rol gaan spelen in Quantum Break. Dit nieuws is bekend gemaakt omdat er veel speculaties gokte op een Alan Wake sequel en Lake wilde niet dat mensen aan het lijntje gehouden gingen worden.

Fans van de game zullen misschien in de toekomst nog een tweede deel kunnen verwachten omdat Remedy hier vaker over gepraat heeft, ze willen het graag, maar niks is zeker! Natuurlijk zullen de fans niet de hoop verliezen en wij zullen ook blijven hopen op een sequel aangezien de game erg lekker speelde, bekijk daarom hieronder een trailer van de originele game want het is nooit te laat hem alsnog te spelen mocht je dit nog niet gedaan hebben:

Quantum Break zal vanaf 5 april verschijnen voor de Xbox One en de PC, de Playstation 4 zal hier helaas niet aan mee gaan doen. Ben jij een fan van de Alan en wil jij hem graag terug zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek